Fokhagyma készítmények - Fokhagyma kivonat kapszula VitaminWellness.hu
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.
Fokhagyma 1 darab terméket találtam
Szállítás RAKTÁRRÓL, azonnal
orderby
19 darabnál
3 124 Ft / db
3 471 Ft

A fokhagyma egy ehető antibiotikum. Pasteur francia vegyész demonstrálta elsőként a fokhagyma fertőzésgátló tulajdonságát, aminek aztán az első világháborúban jó hasznát vették. Évezredekkel korábban már az ókori egyiptomiak is ezt adták enni a piramisokat építő rabszolgáknak. A fokhagymát a népi gyógyászatban a székrekedéstől a lepráig szinte mindenre alkalmazták.

Hogy szagos lesz tőle a lehelet? Tagadhatatlan, ám ezért ugyanazok a kénvegyületek a felelősek, amelyeknek gyógyereje java részét is köszönheti. Nincs még egy táplálék, amelynek annyi gyógyhatást tulajdonítottak volna, mint a fokhagymának, nagyrészt teljes joggal. Baktérium-, gomba- és vírusölő hatású - még azokat a baktériumokat is képes elpusztítani, amelyek ellen az antibiotikumok sem válnak be. Nagyszerű tulajdonságait - köztük szív-ér rendszeri és rákellenes gyógyhatásait - antioxidáns kénvegyületeinek köszönheti.

A koleszterinszintet csak szerény mértékben csökkenti, de mivel hígítja a vért, és gátolja a vérrögképződést, kulcsszerepet játszhat a szívroham, valamint a stroke kivédésében. Ezenkívül, ha naponta megeszünk egy gerezdet, felére csökkenhet a vastagbél-, a végbél-, a gyomor- és a prosztatarák kialakulásának kockázata. A kénvegyületek kiűzik a szervezetből a rákkeltő anyagokat, még mielőtt kárt tehetnének a sejtek DNS-állományában, a már elrákosodott sejteket pedig arra kényszerítik, hogy elpusztítsák magukat.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout