Ginzengből készült termékek - Panax és Eleuthero ginzeng ampullák VitaminWellness.hu
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.
Ginzeng 2 darab terméket találtam
Szállítás RAKTÁRRÓL, azonnal
orderby
7 darabnál
11 314 Ft / db
12 571 Ft
30 darabnál
2 224 Ft / db
2 471 Ft

A ginzeng erősíti a szervezet fizikai, szellemi teljesítőképességét. Növeli a sejtek oxigénfelvételét, Így nő a terhelhetőség, betegségekkel szembeni ellenálló képesség. A ginzeng öregkori gyengeség esetén gátolja az öregedési folyamatokat, a szenilitás kialakulását, mivel növeli az agy oxigénfelvételét, nő a koncentrációs és emlékezőképesség.

A ginszeng egy adatptogén gyógynövény, ami azt jelenti, hogy segít alkalmazkodni a stresszhez. Nagyon jó teljesítményfokozóként, növeli a koncentrációs képességet, így helyettesítheti a koffeint az arra érzékenyek számára. A ginzeng fokozza a szervezet nitrogén-monoxid szintézisét, ami létfontosságú a vérnyomás szabályozásában. A nitrogén monoxidnak jelentős szerepe van az erekció elérésében is, valamint a szexuális potencia növelésében egyaránt. A ginzenget ilyen célokra már évezredek óta használják.

A ginzeng védi a májat az alkohol, a gyógyszerek és egyéb toxikus anyagok károsító hatásaitól, csökkenti a sugárzás okozta sejtkárosodást, a koleszterinszintet - ezáltal a szívinfarktus kockázatát.

A ginzeng vérnyomáscsökkentő, erősíti, ritmikussá teszi a szívműködést. Véralvadásgátló, erősíti az immunrendszert, csökkenti a daganatos betegségek kialakulásának esélyét, étvágygerjesztő, növeli a bélmozgást, enyhíti a reumatikus fájdalmakat. Depressziócsökkentő, erősíti az idegrendszert, növeli a szervezet stresszel szembeni ellenálló képességét. Változókori panaszok esetén is javasolt.

Nappal érdemes a Panax ginzenget fogyasztani, a szibériait azaz az Eleuthero ginsenget inkább este felé ajánlott. A Panax ginzeng inkább élénkítő hatású, míg a szibériai Eleuthero innkább nyugató tulajdonságokkal bír.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout