Grapefruitmag kivonatok, cseppek - Grapefruitmag készítmények VitaminWellness.hu
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.
Grapefruitmag 5 darab terméket találtam
Szállítás RAKTÁRRÓL, azonnal
orderby
9 darabnál
8 884 Ft / db
9 871 Ft
9 darabnál
25 898 Ft / db
28 776 Ft
14 darabnál
4 204 Ft / db
4 671 Ft
30 darabnál
2 089 Ft / db
2 271 Ft
30 darabnál
3 214 Ft / db
3 571 Ft

Ha a kivonat alkalmazása során, a kórokozók elpusztulása miatt, toxinok képződnek, vagy szabadulnak fel (Herxheimer-reakció), néhány egyszerű intézkedéssel segíthetjük a szervezetet abban, hogy megszabadulhasson tőlük. Rendszerint a a bél és a vesék érintettek a legnagyobb mértékben. A veséket elegendő folyadékbevitellel kell segíteni méregtelenítő funkciójuk során. Erre leginkább a szénsavmentes víz alkalmas.

A vízvezetékből nyert klóros vizet fedő nélküli 30 perces forralással lehet "klórmentesíteni". Ezt a rendkívül egyszerű, de hatásos eljárást mindenkinek javasoljuk. A szervezet könnyebbnek és frissebbnek érzi magát és egyéb méreganyagok is kiválasztódnak. Sok baktérium, gomba és élősködő elsődlegesen a bélben telepszik meg. Ezért e kórokozók elpusztulásakor elsődlegesen itt képződnek fokozott mértékben toxinok. Ha nem választódnak ki időben, akkor a bélből a vérkeringéssel szervezet más részeibe is eljutnak.

Ennek megvan az a tulajdonsága, hogy saját súlyához képest 50-szeres mennyiségű folyadékot képes felszívni. Megtisztítja az emésztőrendszert, a bélben lévő folyadékkal együtt a méreg- és salakanyagokat is felveszi és azokkal együtt, természetes úton távozik a szervezetből.

A grapefruitmag-kivonattal végzett kezelés során naponta 2-3-szor 10-15 g héjat (= 3 teáskanál) egy pohár vízben elkeverve kell bevenni. Az elegyet a gyors duzzadás miatt gyorsan meg kell inni és lehetőleg sok vízzel le kell öblíteni. Mindenképpen olvassák el a termékek csomagolásán található, vagy az azokhoz mellékelt tájékoztatót és az abban szereplő utasítás szerint szedjék az adott készítményt.

Nem szabad szedni bélelzáródáskor, nehezen beállítható diabetes esetén, a nyelőcső, vagy a gyomor-bélrendszer kóros szűkülete esetén. A méregtelenítést könnyen emészthető diétával javasolt kiegészíteni.

A nehezen emészthető táplálék, a főétkezések közötti "csipegetés", de a késői evés (este 7 óra után már lehetőleg ne együnk) is ahhoz vezet, hogy a táplálék túl sokáig van a bélben, erjed, rothad - ezáltal toxinok képződnek és a nemkívánatos baktériumok, gombák, továbbá élősködők számára ez ünnepi lakoma. Kísérleteken alapuló becslések szerint, az ipari országokban a lakosság 90%-ának már nem ép a bélflórája. Ideális esetben a "barátságos baktériumok" hányada mintegy 85%-ot tesz ki, miközben a rothasztó baktériumok mennyisége 15%-ra korlátozódik.

A nyugati civilizáció lakossága esetében azonban ez az aránya vastagbélben rendszerint éppen fordított. Ezáltal a belekben zajló rothadás a rendes folyamatot sokszorosan felülmúlja. Méreganyagok képződnek és bejutnak a vérbe, a kiváló táptalajt készítve elő a kórokozó baktériumoknak, gombáknak és parazitáknak.

A bélflóra- egyensúly felborulásának fő oka a hibás táplálkozás és antibiotikumok gyakori szedése, természetesen még egyéb okok is közrejátszanak. Az alapos béltisztításhoz hozzátartozik az egészséges bélflóra újbóli felépítése is. A legegyszerűbb szer az élő baktériumkultúrát tartalmazó natúr joghurt.
A bél ezt a hatékony táplálékot akkor tudja a legjobban hasznosítani, ha 1 rész joghurtot 2 rész meleg vízzel keverünk össze és lassan megisszuk.

Ezt étkezés alatt, vagy étkezések között kell fogyasztani. Megfelelő baktériumkultúrák kapszulázva is beszerezhetők. A baktérium-bevétel - joghurt vagy kapszula formájában - a grapefruitmag-kivonat bevételéhez képest mindig néhány órás eltéréssel történjen, mivel a gyomor-béltraktusban a kivonat átmenetileg magas koncentrációja a baktériumokat egyébként szükségtelenül megtizedeli.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout