Homoktövis kapszula, Homoktövis bogyó velő - Bio homoktövis VitaminWellness.hu
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.
Homoktövis 7 darab terméket találtam
Szállítás RAKTÁRRÓL, azonnal
orderby
14 darabnál
4 564 Ft / db
5 071 Ft
30 darabnál
4 024 Ft / db
4 471 Ft
30 darabnál
2 764 Ft / db
3 071 Ft
30 darabnál
3 215 Ft / db
3 572 Ft
6 471 Ft - 10 %
14 darabnál
5 242 Ft / db
5 824 Ft
7 darabnál
10 477 Ft / db
11 641 Ft
14 darabnál
4 114 Ft / db
4 571 Ft

A homoktövislé fogyasztása magas vitamintartalma miatt az egész szervezetet roborálja, fiatalít ja, Akik gyakran isszák, megfiatalodnak, újjászületnek tőle. Ellátja a szervezetet a szükséges vitaminokkal és telítetlen zsírsavakkal. Zsíroldó hatású, fogyó - és méregtelenítő kúrák kiváló itala, elsősorban a májat regenerálja, tisztítja.
Alkalmas alkoholisták elvonási tüneteinek enyhítésére, ihatjuk hasnyálmirigy-, tüdőbetegség esetén is.

Magas antioxidáns tartalmánál fogva gátolja a daganatos sejtek képződését, sejtregeneráló, rákbetegeknek a terápia kiegészítéseként ajánlott, immunerősítő, járványok idején fogyasztva véd a fertőzésektől, csökkenti az allergiás reakciókat (szénanátha), erősíti az idegrendszert, nyugtató, stresszoldó hatású, F-vitamin-hiány miatt kialakult központi idegrendszeri zavarok  esetén, főleg cukorbetegeknek ajánlott.

A Homoktövis elősegíti a fekélyek gyógyulását (gyomor-, nyombélfekély), javítja a szív funkcióit és az erek állapotát, véd a káros UV-sugaraktól, kúraszerűen fogyasztva növeli a fizikai, szellemi teljesítőképességet, sportolóknak hasznos ital.

Alkalmazás: Napi adagja 1-2 dl homoktövislé vagy 1 kávéskanál homoktövisolaj, illetve 1-2 kapszula elfogyasztása javasolt a reggeli órákban. A gyümölcsökből készült mag- és héjőrleményt müzlikhez vagy joghurtba szórva fogyaszthatjuk.

A Homoktövis termésből nyert zsíros olaj, mely gazdag zsírsavakban, karotinoidokban, E-vitaminban, erősen hámosító hatású, ezért alkalmas a bőrt ért sugárkárosodás (napégés, röntgensugár stb,) enyhítésére, fagyási sebek, nehezen gyógyuló fekélyek, ekcéma kezelésére használják. Skandináv kozmetikumok gyakori alapanyaga.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout