Másnaposságra - C-vitamin, Flavin7, B-vitaminok, Enterosgél VitaminWellness.hu
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.
Másnaposság 3 darab terméket találtam
Szállítás RAKTÁRRÓL, azonnal
orderby
12 darabnál
5 914 Ft / db
6 571 Ft
4 571 Ft
9 darabnál
8 074 Ft / db
8 971 Ft

A másnaposság tünetei a következők: étvágytalanság, fejfájás, szájszárazság, szomjúságérzet, rossz kedélyállapot, ingerlékenység, kézremegés, fáradtságérzet, gyengeség, bevérzett szemek, zaj- és fényérzékenység, feszült idegállapot, szorongás, pánikrohamok is előfordulhatnak, lehangoltság, akut depresszió, émelygés és hányás. Szapora szívverés, emelkedett pulzus és vérnyomás előfordulhat. A tünetek súlyossága nő az alkohol mennyiségétől, minőségétől és az egyéni érzékenységtől függ.

A véralkoholszint csökkenése után, az alkoholfogyasztás abbahagyása után jelentkeznek a tünetek. Az másnaposság okozta tüneteknek több okai is ismert. Az etilalkohol kiszáradáshoz vezet, ami mellett megjelenik a szájszárazság és a fejfájás is. Az etanol a máj enzimje hatására acetaldehidre bomlik, amit ecetsavvá alakít át. Ez mérgező, ez okozza a legfőbb tünetegyüttest.
A csökkent vércukor szint akár maradandóan is károsíthatja az idegrendszert. A másnaposság állapotát fokozza a kialvatlanság, a hangos zene és a nem megfelelő táplálkozás.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout