Méhpempő Szuperfood - Friss tiszta méhpempő, Normál és Bio VitaminWellness.hu
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.
Méhpempő 7 darab terméket találtam
Szállítás RAKTÁRRÓL, azonnal
orderby
5 darabnál
13 474 Ft / db
14 971 Ft
12 darabnál
5 554 Ft / db
6 171 Ft
5 darabnál
16 624 Ft / db
18 471 Ft
8 darabnál
7 714 Ft / db
8 571 Ft
9 971 Ft

A Méhpempő a méhek fejmirigyének váladéka, mely a királynő és a királynőlárvák egyetlen tápláléka. A méhpempő magas protein, vitamin, ásványi anyag, nyomelem és egyéb anyag tartalmú. A méhpempő a vérkeringést serkenti, jótékony az agyműködésre, a fogamzásra.

A Méhpempő segédkezik a szervezet energia ellátásában, számos pozitív élettani hatással rendelkezik. Segíti az immunrendszer erősítését, kutatások bizonyítják, hogy rendkívül magas aminosav tartalommal rendelkezik, ennek köszönheti fiatalító hatását is.

A méhpempő segítséget nyújt a fogyásban, a vércukorszint csökkentésében. Állóképességünk és erőnlétünk javítására kiválóan alkalmas szuper élelmiszer. A Méhpempő sok esetben hatékonynak bizonyult megfázás, a vírusok okozta influenza esetén.

A méhpempő immunerősítő hatása fontos szerepet tölthet be életünkben. Szintén kutatások igazolják a Méhpempő jótékony hatását a termékenység fokozására. Segítségével számos meddő nőnek sikerült teherbe esnie. Hatásos továbbá depresszió és stressz esetén is.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout