Propolisz tinktúrák, cseppek - Kórokozó ellenes propoliszok VitaminWellness.hu
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.
Propolisz 7 darab terméket találtam
Szállítás RAKTÁRRÓL, azonnal
orderby
20 darabnál
2 674 Ft / db
2 971 Ft
20 darabnál
5 374 Ft / db
5 971 Ft
30 darabnál
1 774 Ft / db
1 971 Ft
7 355 Ft - 9 %
30 darabnál
6 004 Ft / db
6 671 Ft
30 darabnál
3 574 Ft / db
3 971 Ft
30 darabnál
8 448 Ft / db
9 387 Ft
30 darabnál
2 044 Ft / db
2 271 Ft

A propolisz nem kifejezetten élelmiszer, hanem erősen gyógyhatású gyantaszerű anyag, természetes antibiotikum-féleség, melyben ezenkívül még értékes mikroelemek, főleg a P-vitaminhoz hasonló flavonoidok is vannak. A méhek tavasszal egyes fák (különösen a nyár, olykor fűz, gesztenye és fenyő) rügyváladékának kivonásával állítják elő a propoliszt.

A propolisz tehát - mely a méheknek egy másik nagyon értékes terméke - a lépnek, azaz a méz raktározására szolgáló hatszögletű sejtek rendszerének betakarására, valamint az ártalmatlanná tett ellenségeik "mumifikálására" használt anyag. A szó a görög propolis szóból ered, és a város jól védett, erődített bejáratát jelöli.
Igen hatékonynak mutatkozik a propolisz a húgyutak gyulladása esetén és a légutak fertőzéses formáiban, ez utóbbiakkal a köznyelv " meghűléses megbetegedéseknek" is nevezi, mint a nátha, hörghurut, torokgyulladás, melyeket láz is kísérhet.

A kereskedelemben szájon át szedhető tabletták, 20%-os alkoholos tinktúra és granulátum (ilyenkor a virágporral keverve készítik el) formában kapható. Spray változatában a garat- és a szájnyálkahártya fekélyeinek, hámhiányainak vagy a begyulladt torok permetezéssel való gyógyítására alkalmas. A száj- és garat nyálkahártyájának gyulladása (ez a klasszikus "torokfájás", melynek gyakran mandulagyulladás az oka) vagy valamely, de legfőképpen fogak körül kialakuló tályog esetén, az érzékeny pontokon az alkoholos propolisztinktúra helyi ecsetelése ajánlott.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout