Koenzim Q10 kapszulák, Crystal Q10 kapszula VitaminWellness.hu
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.
Q10 Koenzim 2 darab terméket találtam
Szállítás RAKTÁRRÓL, azonnal
orderby
9 darabnál
5 374 Ft / db
5 971 Ft
8 darabnál
7 129 Ft / db
7 921 Ft

A Q10 koenzim közvetlenül hat a mitokondriumok működésére, ezen keresztül a sejt energiaellátására. Ez a hatás. amely közben a sejt energiaszállító légzésfolyamatait megváltoztatja. abban nyilvánul meg, hogy vagy energiatakarékosságot fejleszt ki, vagy csökkenti a sejt működéséhez szükséges oxigénszükségletet és ezáltal megakadályozza a sejt alkotóelemeinek elhalását.

A Q10 feltehetően egyenesen a sejthártyára hat. Lebontja azokat a gyilkosan mérgező anyagokat, amelyek a sejtben oxigénhiányos állapotok következtében jönnek létre, illetve halmozódnak fel. A japánokat, mivel végül is ők dolgozták ki a Q10 nagyüzemi termelésének feltételrendszerét, bár a kórházi és klinikai kipróbálások során tökéletesen meggyőződhettek a szer csodálatos tulajdonságairól, felettébb izgatta a Q10 hatásmechanizmusával kapcsolatosan feltehető bármiféle és egyben mindenféle kérdés.

A Koenzim Q10 fontos antioxidáns, hiszen segít megóvni a sejteket az oxidációs folyamatoktól, ráadásul hozzájárul az E-vitamin újrahasznosításához. Működésének lényege, hogy a sejt energiatermelő folyamata során ellenőrzi az oxigénáramlást, így növeli a folyamat hatékonyságát és segít megelőzni az oxidáció káros hatásait. A Koenzim Q10 megtalálható a brokkoliban a lucernában, a szójában a búzában is.

Két neves japán kutatólétesítményben a Jikei Egyetemen és a Yamanasi Orvosi Főiskolán még a nyolcvanas években beható kísérletekbe kezdtek, hogy ezt a titokzatos hatásmechanizmust tisztázzák. Egy meglehetősen gusztustalan és, egyben kegyetlen ellenőrzési módot választottak: kivették egy élő állat tüdő-szívrendszerét és különleges tápoldatban életben tartották ezt a szervegyüttest. Hogy a szervek oxigénhiány miatt el ne pusztuljanak. a tüdőt mesterségesen lélegeztették. E módon a kutatók képesek voltak a szerveken keresztül áramló vér mennyiségét és áramlási tulajdonságait megfelelő ellenőrzés alatt tartani.

A szívben mesterséges keringési zavart és ezen keresztül isémiás megbetegedést idéztek elő. vagyis a fellépő oxigénhiány miatt szívizomszövet-elhalás következett be. Ily módon modellezték azon ember szívmegbetegedését, aki valamilyen oknál fogva szívinfarktust kap. Az infarktus természetesen mindig kisebb-nagyobb szövetelhalásokkal jár.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout