Spirulina és Chlorella alga tabletta, por - Bio Spirulina Szuperétel VitaminWellness.hu
0 Jelenleg a kosara még üres.
0 Jelenleg a kosara még üres.

    Jelenleg a kosara még üres.
Spirulina, Chlorella 7 darab terméket találtam
Szállítás RAKTÁRRÓL, azonnal
orderby
9 darabnál
7 579 Ft / db
8 421 Ft
25 263 Ft - 10 %
22 721 Ft
9 darabnál
7 444 Ft / db
8 271 Ft
5 darabnál
11 610 Ft / db
12 900 Ft
25 800 Ft - 3 %
25 000 Ft
38 700 Ft - 2 %
38 000 Ft
51 600 Ft - 5 %
49 000 Ft

Az algák vagy más néven moszatok egyszerű felépítésű, elsősorban vízben élő növények. Testük nem tagolódik gyökérre, szárra és levélre. Az algák több vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, mint sok más élelmiszer, ezért az utóbbi években - a tengeri hínárhoz hasonlóan - egyre gyakrabban használják természetes táplálékkiegészítőként, erősítő szerként.

Az alga tökéletes összetételű tápanyag. Teljes értékű fehérje, ezért vegetáriánusok aminosavak pótlására jól beilleszthetik étrendjükbe.

Tartalmazza az összes B-vitamint, továbbá C-vitamint, E-vitamint és a legfontosabb ásványi anyagokat, nyomelemeket. Természetes forrása az A-vitaminnak. Tartalmaz linolsavat, B12 vitamint és RNS-DNS nukeinsavakat is. Különösen jód- és káliumtartalma igen magas. Ezért a vízhajtókat szedőknek előnyös a szedése. Természetes jód tartalma miatt normalizálni tudja a csökkent működésű pajzsmirigy működését. Klorofill tartalma is jelentős.

A klorofill kitűnő regeneráló, dezodoráló szer, jó baktériumellenes hatása is van. Tapasztalatok szerint az algák erősítik az immunrendszert, vagyis a betegségekkel szembeni ellenálló képességet, elősegítik az emésztést, illetve a méreganyagok távozását a testből, gyorsítják a gyógyulást. Előnyös hatásuk lehet degeneratív (elfajulásos) betegségek esetén.

A Távol-Keleten az algákat szemes gabonákkal és szójával együtt fogyasztják, mivel így még erőteljesebb a méregtelenítő hatásuk. Japánban úgy tartják, hogy az algák bizonyos mértékig megvédenek a környezeti sugárártalmakt61 is (nukleáris, illetve röntgensugárzás). Ezenkívül az algák jótékony hatását tapasztalták a rák megelőzésében és a szabad gyökök lekötésében, antioxidánsként.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH
toegevoegd
Continue shopping
View cart & checkout